انواع سنسور درب های اتوماتیک شیشه ای
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
انواع سنسور درب های اتوماتیک شیشه ای
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی رشته های فنی مهندسی انواع سنسور درب های اتوماتیک شیشه ای

تعداد بازدید : 1006
نویسنده پیام
zahrabb آفلاین



ارسال‌ها : 9
عضويت : 8 /4 /1395
تشکر ها: 21
تشکر شده : 9
انواع سنسور درب های اتوماتیک شیشه ای

درب های اتوماتیک یکی از بهترین اختراعات مدرن هستند. تمام کاری که نیاز است انجام دهیم این است که نزدیک این درب ها شویم تا این درب ها باز شوند. ساختار باز و بسته شدن درب اتوماتیک برای محدود کردن دسترسی از طریق درب می باشد. درب های اتوماتیک انواع مختلفی از قبیل کشویی، گردان و لولایی دارند. هدف اولیه درب های اتوماتیک دادن اجازه ورود به یک منطقه می باشد. هر چند که از آن ها جهت کنترل فضای فیزیکی، مانند مسدود کردن جریان باد به داخل ساختمان و یا مانعی جهت ورود آلودگی صوتی نیز استفاده می شود. درب اتوماتیک شیشه ای از طریق سنسوری که برای آن ها انتخاب می شود، قادر به تشخیص افراد و اشیا می باشند. انواع مختلفی از سنسور ها در این درب ها قابل استفاده هستند. اکثر درب های اتوماتیک از سنسور های تشخیص حرکت یا سنسورهای نوری جهت مکانیزم باز و بسته شدن استفاده می کنند. این سنسورها در کنار درب جهت تشخیص حرکت قرار می گیرند. سنسورهای درب اتوماتیک شیشه ای جهت سهولت رفت و آمد در مکان های صنعتی و تجاری، خصوصا برای افراد ناتوان نصب می شوند. این امر سبب کارایی و امنیت بیشتر در ورودی ساختمان می شوند. نوع دیگر سنسورها، سنسور فشاری است. درب های اتوماتیک که از سنسور فشاری استفاده می کنند، فضای بزرگی در جلو و پشت خود دارند این فضای بزرگ نقش یک ترازو را ایفا می کند. اگر وزن روی آن به حد تعیین شده برسد، درب باز خواهد شد. سنسورهای فشاری همچنین بعنوان سنسور ثانویه نیز مورد استفاده قرار می گیرند به طوری که اگر سنسور اولیه عملکرد مناسبی نداشت، این سنسور ثانویه فعال می گردد. اگر سنسور فشاری تشخیص دهد که چیزی مانع از بسته شدن آن می شود عمل بسته شدن بر روی آن شی را متوقف می کند. از انواع دیگر سنسور ها می توان به سنسور اینفرارد اشاره کرد. سنسور اینفرارد از تکنولوژی مادون قرمز برای باز کردن درب اتوماتیک شیشه ای استفاده می کند. سنسور مادون قرمز توانایی تشخیص تغییر دما را دارد. زمانی که سنسور تشخیص دهد ه دما بالاتر رفته است، نشان دهنده وجود انسان است و باعث فعال شدن سیستم باز و بسته شدن درب می گردد. سنسورهای مادون قرمز اغلب به عنوان سنسور اصلی و اولیه در دربهای اتوماتیک استفاده می شوند. نوع دیگر سنسورهای تشخیص حرکت که از مادون قرمز استفاده نمی کنند، از امواج اولتراسونیک و یا مایکروویو بهره می برند. همانند خفاش ها این سنسور با تولید پالس های امواج مافوق صوت و یا مایکرویو به تشخیص وجود شیء در جلوی درب می پردازند.


امضای کاربر : درب pvc-نمای اسپایدر-قفل و دستگیره-جک پارکینگی-شیشه لمینت-شیشه سکوریت-درب اتوماتیک شیشه ای درب سکشنال-پروفیل پنجره-راهبند-درب ضد حریق-گیت کنترل تردد-قفل الکترونی
سه شنبه 08 تیر 1395 - 14:02
ارسال پیام نقل قول تشکر
تشکر شده: 1 کاربر از zahrabb به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: nazi08 &
susan آفلاین



ارسال‌ها : 7
عضويت : 20 /5 /1397
پاسخ : 1 RE انواع سنسور درب های اتوماتیک شیشه ای :

شاید یکی از دغدغه های همه ما این روزها کمبود زمان و مشغله زیاد است . انقدر این روزها در انبوهی از کار غرق شده ایم که دیگر کمتر برای خودمان و حتی نزدیکان و خانواده مان وقت داریم . شاید بتوانیم بگوییم یکی از راه های مبارزه با این کمبود وقت و زمان و داشتن مشغله های زیاد ، استفاده از تکنولوژی های هوشمندی مانند هوشمند سازی ساختمان BMS و تغییر در سبک زندگی و حرکت به سوی مدرن شدن است . یکی از این فناوری های هوشمند پرطرفدار این سال ها خانه هوشمند BMS است . در سبک زندگی مدرن خانه هوشمند BMS و تجهیزات هوشمند و به نوعی ربات ها می توانند بار زیادی از روی دوش ما بردارند. تجهیزات خانه هوشمند و لوازم هوشمند به ما کمک می کنند بسیاری از کارهای روزمره را با سرعت بیشتری و بدون نیاز به حضور فیزیکی انجام دهیم . خانه هوشمند BMS به شما این فرصت را می دهد که به جای انجام کارهای خسته کننده و روزمره فرصت بیشتری را با خانواده و دوستان خودتان بگذرانید و همین طور وقت بیشتری داشته باشید تا به کارهای مورد علاقه و شخصی خود برسید

تکنولوژی ساختمان هوشمند

امکانات متنوع وگسترده ای در اختیار می گذارد که هر شخص نسبت به علاقه و سلیقه خود می تواند از تمامی یا تنها بخشی از آن بهره مند گردد . با کمک این تکنولوژی تمامی وسایل و تجهیزلات داخل ساختمان ، بر حسب خصوصیات محل و نیاز استفاده کننده گان ، توسط صفحه ای نمایش داده میشوند و از همانجا قابل کنترل و مدیریت هستند . فلسفه اصلی تکنولوژی هوشمند سازی ساختمان بر اساس محوریت بخشیدن به شخص استفاده کننده و نیازهای او پایه ریزی شده ، به درخواست های امروز و آینده پاسخی ساده مناسب میدهد و قابلیت هماهنگ شدن با تکنولوژی های بعدی را داراست

مزایای سیستم روشنایی هوشمند

انعطاف پذیری: در سیستم روشنایی هوشمند، به راحتی میتوانید سرخط یک روشنایی جدید را وارد مجموعه خانه هوشمندتان کنید و کنترل آن را از طریق تمامی درگاه های ارتباطی و کنترلی هوشمند به دست بگیرید.

اجرای انواع طرح های صرفه جویی در مصرف انرژی: شما به راحتی میتوانید با ساخت سناریوهای هوشمند گوناگون، مصرف برق خود را در زمینه روشنایی کاهش دهید و مدیریت های یکپارچه ای به روی تک تک سرخط های روشنایی یا مدیریت کلی بر روی تمامی آن ها داشته باشید.

تغییر اصولی شدت نور یا دیم کردن روشنایی: در سیستم هوشمند میتوانید چراغ های مصرفی خود را دیم کرده و شدت نور آن را به دلخواه و یا در قالب سناریوهای گوناگون تغییر داده تا فضای شما دارای سطوح روشنایی گوناگون شود. همچنین به راحتی میتوانید یک سرخط را که پیش از این به عنوان سرخطON/OFF بوده، بدون هیچگونه تغییر در زیر ساخت، به حالت DIMMER تبدیل کرده و از آن بهره مند شوید.

سناریو پذیری: سیستم روشنایی شما هوشمند میباشد و میتوانید سناریو های مختلف روشنایی در فضا های مختلف ساختمانتان را از قبیل سناریوهای ورود، مهمان، مطالعه، خواب، تماشای تلویزیون، خروج از خانه، مسافرت، امنیتی و … داشته باشید و مهمتر از آن میتوانید سیستم روشنایی خود را با سیستم های صوتی، گرمایش و سرمایش، پرده برقی و … در سناریوهای تخصصی و کارآمد یکپارچه نمایید.

کنترل روشنایی از طریق درگاه های ارتباطی هوشمند از راه دور و نزدیک: با هوشمند سازی روشنایی ساختمان خود، میتوانید از درگاه های های مختلف و جذاب ارتباطی جهت کنترل و مدیریت روشنایی استفاده کنید. درگاه های ارتباطی هوشمند از قبیل کلیدهای هوشمند دیواری، ریموت کنترل، کنترل از طریق انواع موبایل و تبلت، کنترل خارج از خانه از طریق اینترنت و پیام کوتاه و همچنین کنترل و مدیریت با انواع سنسورها در لایه های منطق مختلف.

شکیل بودن و راحتی مدیریت و کنترل هوشمند: کلید های دیواری اولین درگاه ارتباطی در سیستم هوشمند هستند که مسلما نسبت به کلیدهای تک پل، دو پل و تبدیل سنتی، زیبایی بیشتری داشته و به خاطر داشتن LCD، چراغ های نمایشگر، ریموت پذیرب، ترموستات داخلی، سناریو پذیری و … راحتی استفاده از آن در کنترل تجهیزات را برای شما ایجاد میکند.

پرده برقی

با استفاده از سیستم خانه هوشمند می توان براحتی انواع مدل های پرده برقی، کرکره و سایبان را براحتی و با روش های مختلف کنترل نمود. شما با این سیستم می توانید با بهره گیری از کلیدهای هوشمند و صفحه نمایش لمسی در قالب های دستوری مختلف همچون دستور مستقیم، سناریو و یا حتی با گوشی هوشمند و وب از راه دور نیز آنها را کنترل نمایید. در سیستم هوشمند پرده برقی می تواند در صورت نیاز کاربر بصورت اتوماتیک در زمان های مختلف و یا تحت عواملی همچون تمایز شدت نور داخل و خارج ساختمان و یا شدت گرمای محیط باز و بسته شوند بدون آنکه نیاز به صرف وقت و انرژی خاصی جهت مدیریت وضعیت پرده ها باشد.

پرده های برقی قابل استفاده در خانه هوشمند شامل:

پرده های رول

پرده های از کنار جمع شو

پرده های سایه روشن

آموزش هوشمند سازی ساختمان نحوه استفاده از هریک از تکنولوژی های خانه هوشمند را برای به کارگیری هر یک پروتکل ها و تجهیزات آموزش می دهد.


شنبه 20 مرداد 1397 - 18:41
ارسال پیام وب کاربر نقل قول تشکر

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ