ژله کیک هندوانه
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
ژله کیک هندوانه
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی كيك/شيرني/نانژله کیک هندوانه

تعداد بازدید : 402
نویسنده پیام
naji آفلاین



ارسال‌ها : 52
عضويت : 1 /2 /1394
تشکر ها: 3
ژله کیک هندوانه

ژلو کیک هندوانه پودر ژله هندوانه 100 گرم . آرد 2 لیوان . شکر 1 لیوان . تخم مرغ 4 عدد . روغن 1 لیوانآب هندوانه یا آب میوه 1/2 لیوان . بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری . نمک 1/8 قاشق چایخوریشکلات چیپسی مقداری . خامه فرم گرفته یا باتر کرم مقدار لازم . رنگ خوراکی مقدار لازم طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، شکر و تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و چند دقیقه با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس آب هندوانه و روغن را کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید. آرد ، پودر ژله ، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط و کم کم به مواد دیگر اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( زیاد هم نزنید ، فقط تا حدی که مواد مخلوط شوند کافی است ). ته قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید ، مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد ( پس از 30 دقیقه کیک را چک کنید ). کیک را از فر خارج کنید و پس از اینکه خنک شد از وسط به دو قسمت برش بزنید ، خامه یا باتر کرم را با رنگ خوراکی قرمز رنگ کنید ، روی لایه اول مقداری خامه یا باتر کرم قرمز بریزید و پخش کنید و روی آن مقداری شکلات چیپسی بپاشید و لایه دوم را قرار دهید. مقداری خامه یا باتر کرم را با رنگ های قرمز و سبز رنگ کنید و کیک را با آن پوشش دهید ، در پایان مقداری چیپس شکلاتی خرد شده را روی سطح کیک بریزید ، کیک را در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید. نکته ها : میتوانید به جای آب هندوانه از آب میوه یا شیر استفاده کنید ، در صورتی که ژله هندوانه در دسترس ندارید از ژله با رنگ های مشابه استفاده کنید.


شنبه 05 اردیبهشت 1394 - 20:18
ارسال پیام نقل قول تشکر

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ